Välkommen till min nya blogg!

...eller rättare sagt min första blogg!

Börjar denna för att bl.a skriva till/om/för mina två barn. Min först födda lilla kärlek, Meja som kom till oss på annandagen -05. En 2½ åring som är lika tjurig och envis som sin mor men hon är glädjen och kärleken personifierad.



Och min andra som inte ännu sett dagens ljus. Bara 12 dagar kvar nu. Planerat kejsarsnitt den 7/7 p.g.a att den lilla krabaten inte vill vända sig rätt. H*n ligger i säte och jag har gjort två misslyckade vändningsförsök. Lata unge. Brås redan på sin far. Hade verkligen sett fram emot denna förlossning och sedan blir man snuvad på den. Snittet är väl inget jag precis längtar efter att få göra men få ut krabaten vill jag ju gärna. De har slutat utföra planerade sätesförlossningar på NUS och det är jag väl ganska glad för. Det är nog jobbigt att få ut en unge som ligger rätt undrar då hur det är med en som är dubbelvikt.


Trött, tung och osmidig men en massa saker som jag vill fixa.

* Pimpa spjälsängen. Tänkte måla den svart och kanske "pynta" den på något sätt.

* Måla om hallen som för tillfället är äckel mintgrön. Kan någon förklara för mig varför man väljer en sådan hemsk färg till det första rummet som man ser när man öppnar ytterdörren. Varför hade hon, som bodde i lägenheten innan oss, ingen smak?

* Bära ner julstakarna i förrådet. Ja jag vet det är ett halvår sedan julen inföll men de har inte varit ivägen förrän nu.

* Lägga undan alla vinterkläder t.ex vinterskorna som fortfarande står i skohyllan.

* Hjälpa min älskade man med hans backdrop som jag lovat sedan länge tillbaka.

* Packa BB-väskan ifall det skulle hända något inom kort. Det är ju inte helt omöjligt med tanke på att det bara är 17 dagar kvar nu till bf så det kan faktiskt hända något innan snitt-tiden

Tar tag i någon/några av sakerna i morgon. Ska bl.a ringa hyresvärden och fråga om hobbyrummet så jag slipper stå i lägenheten och måla spjälsängen.

Ska förresten ut och äta och sedan på bio i kväll. Det ska bli mycket trevligt. Kommer inte ihåg den senaste biofilmen jag såg. Kvällens film "Sex and the city". Jag kommer med en recension i morgon.

Ses!!!

RSS 2.0